Profesjonell og effektiv rengjøring av store og små overflater med våre nye maskiner

Vår Kärcher B 300 R I er en kombinasjonsmaskin som gjør det mulig med både feiing og gulvvask i én og samme arbeidsprosess. Med våre erfarne operatører, blir rengjøringsjobben lekende lett!

Kontakt oss

Denne kombimaskinen er en toppmodell i sin klasse, og sammen med våre erfarne operatører kan vi nå tilby profesjonell vask og rengjøring på kjøpesentre, industribygg, parkeringsanlegg, lagerhaller, større butikklokaler, næringsbygg, borettslag, sameier, produksjonshaller, idrettsbaner (f.eks løpebaner) og offentlige anlegg i Grenland, Agder, Vestfold og Telemark.

«Den største jobben vi har gjort så langt var på 4000 m². Det greide vi på litt over en dag, så det er få begrensninger egentlig.

Det første oppdraget vårt med denne maskinen var på Comfort Hotel Porsgrunn, der vi nå vasker 1-2 ganger i året. Vi har også vært på det nye garasjeanlegget ved Jotun fabrikker i Sandefjord, hvor de skulle legge epoxy og trengte rengjøring. De hadde forsøkt å spyle og vaske selv, men fikk det ikke rent nok. Det er også en del borettslag som bestiller av oss hver vår, for å ta rengjøringen i parkeringsgarasjer. Vi utfører både enkeltoppdrag og regelmessige oppdrag på kontrakt.

Sammen med våtrengjøring av gulv i bygninger, kan kombimaskinen Kärcher B 300 R I også brukes til å feie utearealer som parkeringsplasser ved behov. Maskinen kan brukes i hellinger på opptil 15 prosent, for eksempel i parkeringshus med flere etasjer. Den kommer enkelt til ved spesielle utfordringer, som tett inntil fortauskanter og andre gjenstander.

Stor kapasitet
Med en vanntank på 300 liter og en arbeidsbredde på 1755 cm får man rengjort effektivt over store flater. Kombimaskinen er ideell til vedlikeholdsrengjøring og dyprengjøring av store områder, med en sidebørste som gjør det enkelt å komme til rundt kanter og hjørner.

Sammen med en erfaren operatør, kan vi få deres områder til å bli skinnende rene på en effektiv, rimelig og miljøvennlig måte.

Vi har også en mindre maskin som kommer til «overalt»

Maskintjenester har også en mindre maskin som vil være effektiv for områder der den store kombimaskinen ikke kommer til. Dette gjør Maskintjenester til din komplette «vaskepartner», som håndterer både store og små arealer. Den mindre maskinen bruker vi på alle andre områder hvor vår stor «vaskebil» ikke kommer til .

Har du behov for effektive vasketjenester? Vi utfører både enkeltoppdrag og jevnlige oppdrag på kontrakt. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så kan vi gi deg et uforpliktende pristilbud.

Kontakte oss om vasking?
Ring 971 94 100 eller kontakt oss her:
envelopephone-handsetcrossmenu