Profesjonell og effektiv rengjøring av større overflater med ny maskin

2. mars 2022

Vår nyeste tilskudd i maskinparken er en Kärcher B 300 R I, en kombinasjonsmaskin som gjør det mulig med både gulvvask og feiing i en arbeidsprosess. Med våre erfarne operatører blir rengjøringsjobben lekende lett!

Maskinen er toppmodell i sin klasse i markedet og sammen med våre erfarne operatører kan vi nå tilby profesjonell vask og rengjøring på kjøpesentre, industribygg, parkeringsanlegg, lagerhaller, større butikklokaler, næringsbygg, borettslag, sameier, produksjonshaller, idrettsbaner(f.eks løpebaner) og offentlige anlegg i Grenland, Vestfold, Agder, Telemark.

Den største jobben vi har gjort så langt var på 4000m²,
og det greide vi på litt over en dag, så det er få begrensninger egentlig.

Det første oppdraget vårt med denne maskinen var på Comfort Hotel Porsgrunn, og der vasker vi nå 1-2 ganger i året. Vi har også vært på det nye garasjeanlegget ved Jotun fabrikker i Sandefjord, hvor de skulle legge epoxy og trengte rengjøring. De hadde forsøkt å spyle og vaske selv, men fikk det ikke rent nok, så da tok vi selvfølgelig på oss oppdraget. Det er også en del borettslag som bestiller oss hver vår, for å ta rengjøringen i parkeringsgarasjer. Vi utfører både enkeltoppdrag og jevnlige oppdrag på kontrakt.

Sammen med våtrengjøring av gulv i bygninger, kan denne også brukes til å feie utearealer som parkeringsplasser ved behov. Maskinen kan brukes i hellinger på opptil 15 prosent, for eksempel i parkeringshus med flere etasjer. Den kommer enkelt rundt hindringer som fortauskanter og tett inntil gjenstander.

Med en vanntank på 300 liter og en arbeidsbredde på 1755 cm får man rengjort effektivt over store flater. Den er ideell til vedlikeholdsrengjøring og dyprengjøring av store områder, med en sidebørste som gjør det enkelt å komme til rundt kanter og hjørner.

Sammen med en erfaren operatør kan vi få dine områder til å bli skinnende rene på en effektiv, rimelig og miljøvennlig måte.

Har du behov for denne tjenesten? Vi utfører både enkeltoppdrag og jevnlige oppdrag på kontrakt. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så kan vi gi deg et uforpliktende pristilbud.

Ta kontakt med oss for en hyggelig maskinprat
Ring 971 94 100 eller kontakt oss her:
envelopephone-handsetcrossmenu