Steinarbeid

Gode utemiljøer er viktig for å trives. Med riktige elementer og en god plan kan du få akkurat det uteområdet du ønsker deg. Når vi jobber med steinarbeid har vi funksjonalitet og kvalitet i fokus.

Kontakt oss

Etter mange år i bransjen har vi god kompetanse og mye erfaring innenfor følgende felt:

Støttemur
En støttemur kan være både dekorativ og praktisk. Ønsker du å dele av tomten, jevne ut høydeforskjeller, holde på plass masser, lage skjerming mot naboen eller lage kontraster i landskapet? Ta kontakt med oss så kan vi sammen se på mulighetene hos deg.

Belegningsstein
Belegningsstein er godt egnet til bruk på gårdsplass, gangvei, innkjørsel, i hage og på oppstillingsplasser. Det gir et tidløst uttrykk, er vedlikeholdsfritt og kan legges i ulike mønstre for å få det uttrykket du ønsker.

Kantstein
Kantstein kan brukes alene eller sammen med belegningsstein for å ramme inn en innkjørsel eller for å lage en avgrensning mot hagen. Kanstein kan også hindre utgliding av et steindekke.

Hellelegging
Et hellelagt uteområde gir et fast og solid underlag. Brukes gjerne som et alternativ til platting hvor man kan sette møbler, til å lage gangveier, på gårdsplasser eller rundt inngangsparti.

Naturstein
Naturstein egner seg godt for å jevne ut høydeforskjeller, støtte eller skape variasjon i terrenget. Fordelene med å bruke naturstein er mange, det er solid, vakkert og krever lite vedlikehold. I tillegg har det en enorm slitestyrke.

Trapper
Trapper i stein kan binde områder i ulik høydeforskjell sammen, glir godt inn i terrenget, er slitesterkt og vedlikeholdsfritt.

Kontakte oss om steinarbeid?
Ring 971 94 100 eller kontakt oss her:
envelopephone-handsetcrossmenu