Planlegg hagen eller gårdsplassen allerede nå!

2. mars 2022

Drømmer dere om en grønn og frodig hage med steinheller og tilrettelagte områder for hygge året rundt? Eller en gårdsplass med heller, steinmur og en praktisk og dekorativ granittrapp? Når du skal gå i gang med planleggingen er det lurt å tenke gjennom noen ting for å få det resultatet du ønsker.

Behov og ønsker
Hvilke behov har dere for gårdsplassen? Skal det være en adkomst for biler eller kun for å gå? Områder hvor man kan oppholde seg i form av benker og sitteområder? Kanskje har dere behov for parkering av sykler, eller bygge opp små områder for busker og grønt for å gjøre gårdsplassen ekstra hyggelig.

Det samme bør man tenke gjennom ved planlegging av hagen. Ønsker dere en hage med flere nivåer? Et sted å sette drivhus? Skjerming mot naboen eller en vei? Trenger du å grave ut et område? Fylle for å flate ut? Må du fjerne stubber, legge steiner eller felle trær?

Over de siste tre årene har vi oppgradert et helt borettslag med granittkanter, heller og hageflekker, samt. internveiene med nye løsninger for overvann.

Størrelse og beliggenhet
Hvor stort område har dere til rådighet og hvordan er beliggenheten i forhold til byggene/huset? Hvor står sola på ettermiddagen og hvor er det best å plante ulike planter? Ønsker du flere soner med sitteplasser, er det behov for en steintrapp, lage stier med heller eller planering av et område?

Hva kan man gjøre selv og hva trenger man hjelp til?
Det kommer helt an på hvilken erfaring man har, men mye av etterarbeidet kan man gjøre selv. Jobb med utgraving, planering, støttemurer, heller og trapper er fint å bruke oss til. Så er det lett å så plen/legge ferdigplen selv. Det kan også være lurt å levere hageavfall selv, da man som privatperson får levert dette nærmest gratis.


Hvilke type prosjekter jobber vi i Maskintjenester med?
Vi er veldig allsidige og liker en utfordring! Samtidig er vi gode på og liker godt å jobbe med stein og granitt. Vi gjør både enkeltoppdrag for privatpersoner og større prosjekter for borettslag, sameier, næringsbygg og offentlige bygg. Over de siste tre årene har vi blant annet oppgradert et helt borettslag med granittkanter, heller, hageområder og internveier med nye løsninger for overvann.

Har du behov for å oppgradering av et uteområde kommer vi gjerne på en gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud på bakgrunn av dette. Kontakt oss i skjemaet under for en hyggelig prat.

Ta kontakt med oss for en hyggelig maskinprat
Ring 971 94 100 eller kontakt oss her:
envelopephone-handsetcrossmenu